Megváltoztatja a modern diéták

Az EU-ban egyre több ember (különösen a fiatalok) egészségesebb és etikus megközelítést alkalmaz étkezési szokásaik tekintetében. Teljesen ésszerű tehát, hogy az élelmiszer-termelők/kiskereskedők kötelező egyszerű címkézési rendszert fogadjanak el, amely az élelmiszeripari termékek alkalmasságát jelzi a különböző étrendi típusokhoz. Figyelmeztetni a fogyasztókat, hogy milyen típusú összetevő, állati vagy növényi alapú, lehetővé teszi számukra, hogy jobb döntéseket. Ez különösen fontos az európai kontinens többnyelvű jellegének fényében.

Vegetáriánusok, vegánok és Flexitarians (azok, akik igyekeznek elfogadni több növényi alapú étrend) kell hiper éber tanulmányozása során az összetevők Élelmiszer-csomagolás-amelyek közül néhány nem egyértelmű, és gyakran kevéssé egyértelmű, hogy a termékek vegán barátságos, vagy vegetáriánus. A megfelelő élelmiszeripari termékek megszerzésének feladata sokkal nehezebb, ha nem beszélik az ország nyelvét.

Egy olyan kontinensen, amely büszke a polgárok szabad mozgására, különösen fontos, hogy az Európai Közösség valamennyi tagja számára lehetővé tegyék az egyszerű utazást az étrendi követelményüktől függetlenül. Ez Európát vonzóbb hellyé teszi a külföldi látogatók számára, akik erkölcsi, etikai, vallási, kulturális vagy egészségügyi okokból követik az egyedi étrendet.

Az emberek történelmileg mindig is használják az állatokat, mint az élelmiszer-forrás, azonban a modern időkben, az állat mezőgazdaságát, amely fenntartja a nyugati étrend vált véletlen utat a környezeti pusztulástól. Habitat megsemmisítése, például az Amazon Rainforest, hozza fajok a kihalás szélén, mint mi versenyeznek a térben osztozunk a többi állatot. A riasztó és folyamatos elvesztése élőhely és a biodiverzitás kell mindannyiunkat, mert a növények és állatok szükségesek a szabályozás és az egészségügy a bolygó.

Az állatállomány többet járul hozzá az üvegházhatást okozó gázok, mint a közlekedés, és a fő oka a föld és a víz degradációja, ami csak növekszik, mivel több "nem nyugati" országok elfogadják a "Westernised" diéta. A közlekedési emissziókat szívesen látjuk, de az állatállomány földhasználat iránti keresletének csökkentése az éghajlatváltozás elleni küzdelem holisztikusabb megközelítése. Bárki, aki törődik az egészségügyi mi bolygónk kell ellátni az információt, hogy meghatározza az üzemen, amely a termék okozta több környezeti károk egyre a polcra.

Állat mezőgazdaság is, ahol megtalálja a legrosszabb esetben az állati kegyetlenség. Eltekintve attól az erkölcsi érv az állatok levágása ellen; hogy érző lények, és ezért életük nem kevésbé méltó, mint a miénk. Látunk egyre több dokumentumfilm feltárja a feltételeket, hogy a mi fickó Földlakók vannak kitéve: látjuk, tehenek gyász hosszú ideig azután, hogy elválasztják a baba borjú (így lehet mesterségesen megtermékenyített annak érdekében, hogy tartsa a tejet termelés folyamatban): látjuk, Baby malac kaszált, és miután a farok levágta, és nem fájdalomcsillapítás, akik akkor tartják a jogi és extrém zárt térben: azt látjuk, baromfi miután a csőr égett le annak érdekében, hogy megakadályozzák őket a hierarchia minden

a többi a kis, legális zárt térben. Ez csak néhány a szelídítő atrocitások, hogy sor kerül annak érdekében, hogy a tojás, csésze tejet vagy csirkemell a tányéron a vacsora ideje. Bárki, aki szereti az életet és tiszteletben tartja társaik lények nem kívánnak ilyen cselekmények és gyakorlatok továbbra is.

Az Európai Unió az állatokat érző Lényekként ismeri el, és ezért biztosítani kell, hogy azok a fogyasztók, akik nem kívánnak hozzájárulni a megteendő kegyetelésekre, hozzáférhessenek az információkhoz, hogy megalapozott döntéseket tudják hozni.

Ezen kívül vannak még a hozzáadott egészségügyi aggodalmak, amelyek egy állaton alapuló étrendet illetően jönnek a fényre. Például; a feldolgozott húsokat az emberre nézve 1 csoport egészségügyi kockázattal – karcinogén –, amely ugyanabba az osztályba kerül, mint a fogyasztási dohány.

Napló összefüggésbe hozták a magas koleszterinszint (együtt tojást), és ténylegesen gyengíti a csontokat a Csurgó kalcium-teszi őket törékeny. Az ilyen egészségügyi következményekkel járó, teljes mértékben ésszerű, hogy a fogyasztók számára lehetővé kell tenni, hogy az élelmiszeripari termékek egyértelmű címkézése révén tájékozottan vásárolhassanak.

Egy egyszerű címkézési rendszer azt jelenti, hogy minden vegetáriánusok, vegánok, flexitarians és húsevők tájékozottan választhassanak az egészségükre vonatkozó étkezésről.

Indiában már tettek lépéseket, ahol az élelmiszereket egyértelműen címkével kell ellátni; vegetáriánus vagy nem vegetáriánus, annak érdekében, hogy megvédje a fogyasztók érdekeit az indiai élelmiszer-biztonsági és szabványügyi regs 2011 fejezet 2. Ez történik a barna szimbólum a nem zöldséget ételek és egy zöld szimbólum zöldség étel. A LabelVeg egy hasonló címkézési rendszert javasol, amely magában foglal egy vegán barát terméket jelölő kiegészítő szimbólumot az EU-ban, hogy megvédje a fogyasztók érdekeit egy olyan kontinensen, amely 25 hivatalos nyelvvel rendelkezik.

Amikor olvasod ezt a cikket, lehet, hogy megkérdeznéd magadtól a kérdést: "hol vegans/vegetáriánusok kap a fehérje?" Válaszul feltesszük a kérdést: "Ha nem egy elefánt kap a fehérje?" És kérjen egy további kérdést; "Melyik faj okoz nem fenntartható környezeti károkat a bolygónk?"

Növekszik az EU-ban a növényalapú étrend elfogadása. Az Egyesült Királyságban van most egy jogi eset, hogy azt fogják mondani, hogy a veganizmus lehet tekinteni, mint egy védett jellemző az esélyegyenlőségi törvény 2010 amely magában foglalja a vallás vagy a meggyőződés (filozófiai meggyőződés alá tartozó e). Mi vár a további frissítés.

Eljött az idő, hogy értelmes megközelítést, hogy ismerje el ezt örökké növekvő etikai és egészségesebb életmód az emberek szerte az EU-ban is elfogadják, ez teljesen ésszerű, hogy a gyártóknak a kötelessége, hogy állapítsa meg, hogy az élelmiszer

a termékek vegetáriánus vagy vegán barátságosak, egyszerű címkével (különös tekintettel a létező nyelvi akadályokkal).

Cikk szerint Joel Baccas és Madeleina Kay

Referenciák és további cikkek:

https://www.Farrer.co.uk/News-and-Insights/blogs/sacked-vegan-Claims-discrimination—a-Landmark-Case/

https://www.fssai.gov.in/dam/jcr:61b5ecf1-7a41-4185-8485-4a7f68f71c2b/Compendium_Packaging_Labelling_Regulations.pdf

https://www.PETA.org/Living/Food/Reasons-stop-Drinking-Milk/

https://www.who.int/features/QA/Cancer-Red-Meat/en/

https://News.un.org/en/Story/2015/10/513662-New-un-Report-Links-Processed-Meats-Cancer-Humans-Red-Meat-also-Likely-Cause

Hús ENSZ-világ legsürgősebb probléma:

https://News.un.org/en/Story/2006/11/201222-rearing-Cattle-produces-more-Greenhouse-gases-Driving-Cars-un-Report-warns

https://www.unenvironment.org/News-and-Stories/Story/tackling-Worlds-Most-URGENT-problem-Meat

https://www.CIWF.org.uk/Factory-Farming/Animal-Cruelty/