Schimbarea diete moderne

Tot mai mulți oameni din UE (în special tineretul) adoptă o abordare mai sănătoasă și mai etică a obiceiurilor lor alimentare. Prin urmare, este complet rezonabil ca producătorii de alimente/comercianții cu amănuntul să adopte un sistem de etichetare simplu obligatoriu care să indice caracterul adecvat al produselor alimentare pentru diferite tipuri de dietă. Alertând consumatorii la tipul de ingredient, animal sau plantă pe bază, le va permite să facă alegeri mai bune. Acest lucru este deosebit de important în lumina naturii multilingve a continentului european.

Vegetarieni, vegani și Flexitarians (cei care caută să adopte mai mult de plante pe bază de dieta) trebuie să fie alertă hiper atunci când studiază ingredientele pe ambalaje alimentare-unele dintre care pot fi ambigui și există adesea puțină claritate peste dacă produsele sunt vegan prietenos sau vegetarian prietenos. Sarcina de a obține produse alimentare adecvate este mult mai greu dacă nu se poate vorbi limba țării în care vă aflați.

Într-un continent care se mândrește cu libera circulație a cetățenilor-este deosebit de important ca călătoriile ușoare să fie facilitate pentru toți membrii Comunității Europene, indiferent de cerințele lor dietetice. Acest lucru va face, de asemenea, Europa un loc mai atractiv pentru vizitatorii străini care urmează o dietă specifică pentru motive morale, etice, religioase, culturale sau de sănătate.

Ființele umane au folosit întotdeauna animale ca sursă de hrană, cu toate acestea, în timpurile moderne, agricultura animală care susține dieta occidentală a devenit cale neintenționată la distrugerea mediului. Distrugerea habitatelor, de exemplu, în jungla amazoniană, aduce specii la un pas de dispariție pe măsură ce concurăm pentru spațiul pe care îl împărtășim cu alte animale. Pierderea alarmantă și continuă a habitatului și a biodiversității ar trebui să ne privească pe toți, deoarece plantele și animalele sunt necesare pentru reglementarea și sănătatea planetei.

Efectivele de animale contribuie mai mult la gazele cu efect de seră decât la transport și reprezintă o cauză majoră a degradării terenurilor și a apei, care este în creștere doar în timp ce mai multe țări "non-occidentale" adoptă o dietă "Westernised". Salutăm reducerea emisiilor de transport, însă scăderea cererii de utilizare a terenurilor de către animale este o abordare mai holistică a abordării schimbărilor climatice. Oricine se îngrijește de sănătatea noastră planeta noastră ar trebui să fie prevăzute cu informațiile pentru a determina pe podea magazin care produsul a cauzat mai multe daune de mediu ajunge la raft.

Agricultura animală este, de asemenea, în cazul în care veți găsi cele mai grave cazuri de cruzime animale. În afară de argumentul moral împotriva sacrificării animalelor; că sunt ființe conștiente și, prin urmare, viețile lor nu mai puțin demne decât ale noastre. Vedem din ce în ce mai multe documentare care expun condițiile în care colegii noștri pământeni sunt supuși: vedem vaci doliu pentru perioade lungi de timp după ce acestea sunt separate de vițeii lor copil (astfel încât acestea pot fi fertilizate artificial, în scopul de a păstra laptele producția merge): vedem purcei de copii castrați și având cozile tăiate, fără nici o ușurare a durerii, care sunt apoi păstrate într-un spațiu legal și extrem de limitat: vedem păsările care au ciocurile arse pentru a le împiedica să se ciocnite la fiecare

în spațiile mici, juridice limitate. Acestea sunt doar câteva dintre atrocitățile îmblânzitor care au loc în scopul de a obține acel ou, cana de lapte sau piept de pui la farfurie la ora cinei. Oricine iubește viața și respectă semenii noștri creaturi nu ar trebui să dorească aceste acte și practici continua.

Uniunea Europeană recunoaște animalele ca ființe sensibile și, prin urmare, ar trebui să se asigure că consumatorii, care nu doresc să contribuie la cruzimi care au loc, au acces la informații, astfel încât să poată face alegeri informate.

În plus, există preocupări de sănătate adăugate care vin la lumină în ceea ce privește o dietă pe bază de animale. De exemplu; carnea prelucrată fiind determinată ca risc de sănătate al grupului 1-cancerigen pentru om-care este în aceeași clasă cu tutunul de fumat.

Jurnal a fost legat de colesterol ridicat (împreună cu ouă) și de fapt, slăbirea oaselor de levigare de calciu-făcându-le fragil. Este în întregime rezonabil, cu astfel de implicații în materie de sănătate, că consumatorilor ar trebui să li se ofere posibilitatea de a face achiziții în cunoștință de cauză prin etichetare clară a produselor alimentare.

Având un sistem simplu de etichetare înseamnă toți vegetarienii, vegani, flexitarians și mâncării de carne pot face alegeri informate cu privire la alimentele pe care le mănâncă în ceea ce privește sănătatea lor.

Au fost deja luate măsuri în India, unde alimentele trebuie etichetate în mod clar; vegetariene sau non-vegetariene, în scopul de a proteja interesele consumatorilor în conformitate cu India de siguranță alimentară și standardele REGS 2011 capitolul 2. Acest lucru se face prin simbolul maro pentru alimentele non-vegetale și un simbol verde pentru alimente vegetale. LabelVeg propune un sistem de etichetare similar, care include un simbol suplimentar care semnifică un produs vegetarian, ar trebui să fie adoptat în UE pentru a proteja interesele consumatorilor pe un continent care are 25 de limbi oficiale.

La citirea acestui articol, s-ar putea fi întrebați-vă întrebarea: "în cazul în care nu vegani/vegetarieni obține proteine de la?!" Ca răspuns, punem întrebarea: "de unde își ia un elefant proteina?" Și pune o altă întrebare; "Care specie cauzează pagube de mediu nesustenabile planetei noastre?"

În întreaga UE, adoptarea unei diete pe bază de plante este în creștere. În Marea Britanie Există acum un caz juridic care va spune dacă Veganismul poate fi considerat ca o caracteristică protejată în conformitate cu Legea egalității 2010, care include religie sau convingeri (credința filozofică este acoperită în acest domeniu). Așteptăm mai multe noutăți despre acest lucru.

A venit timpul să adoptăm o abordare sensibilă pentru a recunoaște acest stil de viață etic și sănătos în continuă creștere pe care îl adoptă oamenii din întreaga UE, este în întregime sensibil ca producătorii să fie sub obligația de a declara dacă alimentele lor

produsele sunt vegetariene sau vegan prietenos cu o etichetă simplă (în special având în care barierele lingvistice care există).

Articolul de Joel Baccas și Madeleina Kay

Referințe și articole suplimentare:

https://www.Farrer.co.uk/news-and-Insights/Blogs/sacked-vegan-claims-DISCRIMINATION—a-reper-caz/

https://www.fssai.gov.in/dam/jcr:61b5ecf1-7a41-4185-8485-4a7f68f71c2b/Compendium_Packaging_Labelling_Regulations.pdf

https://www.PETA.org/living/Food/reasons-stop-Drinking-Milk/

https://www.Who.int/features/QA/cancer-Red-Meat/en/

https://News.un.org/en/Story/2015/10/513662-New-un-report-Links-processed-Meats-cancer-humans-Red-Meat-also-likely-Cause

Carne cea mai urgentă problemă din lume ONU:

https://News.un.org/en/Story/2006/11/201222-Rearing-Cattle-produces-more-Greenhouse-gases-Driving-Cars-un-report-Warns

https://www.unenvironment.org/News-and-Stories/Story/tackling-Worlds-most-urgent-problem-Meat

https://www.CIWF.org.uk/Factory-Farming/Animal-Cruelty/