Muuttaminen Modern ruoka Valion

Yhä useammat ihmiset EU:ssa (erityisesti nuoret) ovat omaksumalla terveellisemmän ja eettisen lähestymis tavan ruokailu tottumuksiin. Näin ollen on täysin kohtuullista, että elin tarvikkeiden tuottajat/vähittäismyyjät ottavat käyttöön pakollisen yksinkertaisen merkintä järjestelmän, joka osoittaa elin tarvikkeiden soveltuvuuden eri ravinto tyypeille. Kuluttajien varoittaminen ainesosa-, eläin-tai kasvipohjaiseen tyyppiin antaa heille mahdollisuuden tehdä parempia valintoja. Tämä on erityisen tärkeää Euroopan mantereen monikielisyyden valossa.

Kasvissyöjät, Vegaanit ja Flexitarians (jotka pyrkivät hyväksymään enemmän kasvipohjainen ruoka Valio) on Hyper varoittaa tutkittaessa aines osia elin tarvikkeiden pakka uksissa-joista osa voi olla epäselvä ja on usein vähän selvyyttä siitä, ovatko tuotteet ovat vegaani ystävällinen tai Sopii kasvissyöjille. Tehtävä saada sopivia elin tarvikkeita on paljon vaikeampaa, jos et voi puhua kieltä maan olet.

Maan osassa, joka on ylpeä kansalaisten vapaasta liikkuvuudesta, on erityisen tärkeää helpottaa matkustamista kaikille Euroopan yhteisön jäsenille heidän ravinnon tarpeistaan riippumatta. Tämä tekee Euro opasta houkuttelevamman paikan ulkomaisille vierailijoille, jotka noudattavat tiettyä ruoka valiota moraalisten, eettisten, uskonnollisten, kulttuuriin tai terveyteen liittyvistä syistä.

Ihmiset ovat perinteisesti aina käytetty eläinten ravinnon lähteenä, mutta nykyaikana, eläinten maatalous, joka ylläpitää Länsi ruoka Valio on tullut tahattomasti polku ympäristön tuhoutumiseen. Elin ympäristöjen tuhoutuminen, esimerkiksi Amazonin sade metsässä, tuo lajeja sukupuuttoon, kun kilpailemme siitä tilasta, jonka jaamme muiden eläinten kanssa. Huolestuttava ja jatkuva menetys elin ympäristön ja biologisen monimuotoisuuden pitäisi koskea meitä kaikkia, koska kasvit ja eläimet ovat välttämättömiä sääntelyn ja terveyden planeetan.

Karjan kasvatus vaikuttaa enemmän kasvihuone kaasuihin kuin liikenteeseen, ja se on merkittävä syy maan ja veden pilaantumiseen, mikä on vain lisääntymässä, kun "länsimaiset" maat hyväksyvät "länsimaisen" Ruoka Valion. Suhtaudumme myönteisesti liikenteen päästöjen hillitsemiseen, mutta maan käytön kysynnän vähentäminen karjan kasvatuksessa on kokonaisvaltainen lähestymis tapa ilmaston muutoksen torjumiseen. Jokainen, joka välittää terveyden meidän planeettamme olisi annettava tiedot määrittää työn lattialle, mikä tuote on aiheuttanut enemmän ympäristö vahinkoja saada hyllylle.

Eläinten maatalous on myös silloin, kun löydät pahimmat tapa ukset eläinten julmuutta. Sen lisäksi, että eläinten teurastusta vastaan on tehty moraalinen väite; että he ovat tunteva olentoja ja siksi heidän elämänsä yhtä arvokas kuin oma. Näemme yhä enemmän dokumentteja paljasta ehtoja, että kollegamme Earthlings sovelletaan: näemme lehmät suru aikoja, kun ne on erotettu vauva vasikat (jotta ne voidaan keinotekoisesti hedelmöittämällä, jotta maito tuotanto menossa): näemme vauva porsaiden kastroivat ja joiden hännät katkaista, ilman kivun lievitystä, jotka sitten pidetään oikeudellisen ja äärimmäisessä ahtaassa tilassa: näemme siipi karjan, joiden nokka palanut, jotta estetään niitä nokkking toisiaan pienessä , lailliset suljetussa tiloissa. Nämä ovat vain joitakin Tamer julmuuksista, jotka tapahtuvat saadakseen, että muna, kuppi maitoa tai kanan rintaa lautaselle klo illallinen aikaa. Jokainen, joka rakastaa elämää ja kunnioittaa muiden olentoja ei pitäisi toivoa näitä tekoja ja käytäntöjä jatkaa.

Euroopan unioni tunnustaa eläimet tunteina olentoina, ja sen vuoksi sen pitäisi varmistaa, että kuluttajat, jotka eivät halua osallistua niiden julmuuteen, saavat tietoa, jotta he voivat tehdä tietoon perustuvia valintoja.

Lisäksi on lisätty terveyteen liittyviä huolen aiheita, jotka ovat tulossa valossa eläinperäisten ruoka Valion. Esimerkiksi; jalostetut lihat määritetään ryhmän 1 terveys riskinä-syöpää aiheuttavaksi ihmiseen-joka on samassa luokassa kuin piippu-ja savuke tupakka.

Meijeri on yhdistetty korkea kolesteroli (yhdessä munat) ja todella heikentää luita huuhtoutumista kalsiumia-tekee niistä hauras. On täysin kohtuullista, että tällaisilla terveydellisistä seura uksista kuluttajat saavat tilaisuuden tehdä tietoon perustuvia ostoksia selkeiden elin tarvike merkintöjen avulla.

Yksinkertaisen merkintä järjestelmän ansiosta kaikki Kasvissyöjät, Vegaanit, flexitarians ja liha syöjät voivat tehdä tietoon perustuvia valintoja terveytensä suhteen.

Intiassa on jo ryhdytty toimiin, joissa elin tarvikkeet on merkittävä selvästi; kasvissyöjä tai ei-kasvissyöjä, suojellakseen kuluttajien etuja Intian elintarviketurvallisuus ja standardit regs 2011 luku 2. Tämä tapahtuu ruskea symboli ei-vihanneksia elin tarvikkeita ja vihreä symboli vihanneksia ruokaa. LabelVeg ehdottaa samankaltaista merkintä järjestelmää, johon sisältyy myös vegaaninen tuote, ja joka sisältää lisä symbolin, joka merkitsee, että Euroopan unionissa olisi hyväksyttävä kuluttajien edut koko maan osassa, jossa on 25 virallista kieltä.

Kun luet tämän artikkelin, saatat kysyä itseltäsi kysymys: "mistä Vegaanit/Kasvissyöjät saavat proteiinia?!" Vasta uksena kysymme: "mistä elefantti saa valkuaisen?" Ja esittää lisä kysymyksen; "Mikä laji aiheuttaa kestämättömiä ympäristö vahinkoja planeetallemme?"

Koko EU:ssa on lisääntymisessä käytössä kasvipohjainen ruoka Valio. Isossa-Britanniassa Nyt on oikeus tapaus, joka sanoo, onko Veganismi voidaan pitää suojattu ominaisuus nojalla tasa-arvo lain 2010, joka sisältää uskonnon tai vakaumuksen (filosofinen uskomus kuuluu tähän). Odotamme edelleen päivittää tätä.

On tullut aika ryhtyä järkeviin lähestymis tapoihin, jotta tunnustetaan tämä yhä kasvava eettinen ja terveellisempi elämän tapa, jota ihmiset kaikkialla EU:ssa hyväksyvät, mutta on täysin järkevää, että valmistajat joutuvat ilmoittamaan, jos niiden elin tarvikkeet

tuotteet ovat kasvissyöjä tai vegaani ystävällinen yksinkertainen etiketti (varsinkin kun kieli muurit ovat olemassa).

Artikkelin esittäjä Joel Baccas ja Madeleina Kay

Viitteet ja muut artikkelit:

https://www.Farrer.co.uk/News-and-Insights/blogs/sacked-Vegan-claims-discrimination—a-maamerkki-Case/

https://www.fssai.gov.in/dam/jcr:61b5ecf1-7a41-4185-8485-4a7f68f71c2b/Compendium_Packaging_Labelling_Regulations.pdf

https://www.PETA.org/Living/Food/Reasons-Stop-Drinking-Milk/

https://www.WHO.int/features/QA/Cancer-Red-Meat/en/

https://News.un.org/en/Story/2015/10/513662-New-un-Report-Links-processed-Meats-Cancer-Humans-Red-Meat-also-likely-Cause

Liha YK: n maailman kiireellisimmistä ongelmista

https://News.un.org/en/Story/2006/11/201222-rearing-Cattle-produces-More-Greenhouse-Gases-Driving-Cars-un-Report-Warns

https://www.unenvironment.org/News-and-Stories/Story/Tackling-Worlds-Most-Urgent-problem-Meat

https://www.CIWF.org.uk/Factory-Farming/Animal-Cruelty/